Breadcrumbs

 

Disediakan oleh:

Pn Farah Azzahra Ishak

Ketua Urusetia

Lawatan Perkongsian Pintar Pusat Industri Kecil (PIK) Menteng, Medan Indonesia

 

LAWATAN PERKONGSIAN PINTAR KOPERASI SMK TELUK BAHANG PULAU PINANG BERHAD KE PUSAT INDUSTRI KECIL (PIK) MENTENG, MEDAN INDONESIA

Lawatan Perkongsian Pintar Koperasi SMK Teluk Bahang Pulau Pinang Berhad telah mengadakan pada 26 Ogos 2017 sehingga 30 Ogos 2017 ke Medan Indonesia. Delegasi Koperasi terdiri daripada 20 orang peserta yang terdiri daripada Ahli Lembaga Koperasi (ALK), guru dan staf SMK Teluk Bahang.

LAPORAN OLEH: PN. FARAH AZZAHRA BINTI ISHAK 

Penyelaras Save Our Rainforest Race (SORR) 2017

 

Pada 25 Mac 2017, telah berlangsung Program Save Our Rainforest Race (SORR) 2017 yang pertama kali diadakan di Pulau Pinang. SMK Teluk Bahang terpilih sebagai tuan rumah bagi program ini.

Program ini diilhamkan oleh Pengerusi Pertubuhan Pelindung Khazanah Alam Malaysia (PEKA), YBhg. Kolonel Bersekutu (PA) Puan Sri To’ Puan Datuk Shariffa Sabrina Binti Syed Akil  bertujuan untuk menyemai dan menanam cinta akan alam sekitar. Program SORR dianjurkan oleh Pertubuhan Pelindung Khazanah Alam Malaysia (PEKA) dengan kerjasama SMK Teluk Bahang, Jabatan Perhilitan, Jabatan Perhutanan Negeri Pulau Pinang dan Jabatan Perikanan Negeri Pulau Pinang.

LAPORAN OLEH: PN. HASLINDA BINTI ROSLE (AJK DOKUMENTASI)

 

PERASMIAN DEWAN ASTANA IQRA, SMK TELUK BAHANG

MESYUARAT PIBG KALI KE-15 TAHUN 2017

PELANCARAN BRIGED KOMUNITI

ANUGERAH PELAJAR CEMERLANG PT3 2016

PENYERAHAN BANTUAN PERSEKOLAHAN 2017

 

 

Pada 10 Mac 2017 yang lalu, SMK Teluk Bahang telah berjaya menjalankan 5 program serentak dalam sehari, antaranya perasmian Dewan Astana IQRA, mesyuarat PIBG kali ke-15, pelancaran Briged Komuniti, penganugerahan pelajar cemerlang PT3 2016 dan penyerahan bantuan persekolahan bagi sesi 2017.

LAPORAN OLEH: PN. HASLINDA BINTI ROSLE (PENYELARAS PROGRAM)

PROGRAM PERTUKARAN PELAJAR ANTARA SMK TELUK BAHANG DENGAN:

  1. SMK ST GEORGE (P) PULAU PINANG
  2. PENANG FREE SCHOOL

SERTA PROGRAM BIMBINGAN DAN PERKONGSIAN PINTAR PdPc ABAD KE-21 ANTARA GURU FIZIK DAN MATEMATIK TAMBAHAN SMK TELUK BAHANG DENGAN PENANG FREE SCHOOL.

Subcategories